Missie

In de begeleiding vind ik het belangrijk om net dat stapje extra te doen. Dit onderscheid mij van andere hulpverleners.  Ik wil vraaggerichte, laagdrempelige kwalitatieve zorg, begeleiding voor de 18+ doelgroep die in de huidige situatie vaak tussen wal en schip dreigt te vallen. Ik wil dat de zorgvrager doormiddel van zijn eigen plan zich prettiger gaat voelen. En dus hierdoor zich beter staande kan houden in de huidige samenleving. Dat zij de juiste hulp krijgen die nodig is om hen langdurig verder te helpen en de kans op terugval geminimaliseerd wordt. Financiële en sociale vraagstukken zullen hierdoor aanbod gaan komen. Op deze wijze hopen we “samen” dat de kwaliteit van leven weer wat beter zal gaan worden.

Mijn visie

Elk mens is uniek, heeft zijn valkuilen maar ook zijn krachten. Hierbij vind ik het belangrijk om niet alleen te kijken naar het probleem, maar vooral naar de mogelijkheden. Hierin staat de zorgvrager altijd centraal, de begeleiding die geboden wordt is maatwerk en wordt aangepast op elke fase van iemands leven. Dit doen we onder andere om samen te werken aan jou persoonlijke zorgplan en hetzelfde doel voor ogen te houden

Mijn motivatie

Door mijn jarenlange ervaringen binnen de hulpverlening, heb ik ervaren dat jongeren vaak niet begrepen worden. Dit zowel thuis, school als op de werkvloer. Al snel worden ze ervaren als problematisch (multi – problem 18+) en waar niet mee te praten en/of te werken valt. Vanuit de samenleving is er veel wantrouwen t.o.v. deze doelgroep. Daarom wil ik graag met deze doelgroep samenwerken, om ze te zien en te horen. Daarnaast ook samen te zoeken naar hun mogelijkheden om ze niet tussen wal en schip te laten vallen.