Diensten

Maatwerk en Eigen regie

Mijn diensten richten zich enerzijds op de doelgroep en anderzijds op gemeenten en (zorg)organisaties die met deze doelgroep werken.
Mijn werkzaamheden kunnen allemaal worden toegespitst op jouw doelen. ‘Out of the box’ denken is waar ik goed in ben. Loop je vast in je dagelijkse leven of ervaar je problemen op andere leefgebieden, dan denk ik graag met je mee! Je doelen te bereiken en weer regie te krijgen over je eigen leven Daar waar mogelijk werken we veelal vanuit een omgeving die voor jou vertrouwd is.

Ondersteuning en Begeleiding

Ben je 18 jaar of ouder en loop je tegen verschillende problemen aan. Ik help je graag. Door mijn jarenlange ervaring en mijn laagdrempelige aanpak zal ik samen met jou de hulpvragen die je hebt aanpakken. Het doel is dat je uiteindelijk zonder hulp verder kan. Dit gaan we doen doormiddel van zorg leveren die op jou is aangepast, middels een zorgplan. Ik bied ondersteuning en begeleiding in Twente (14 gemeenten). 

Hulp, advies, en coaching 

Heb je als gemeente of zorgorganisatie een vraag of probleem met betrekking tot de 18+ multi-problem doelgroep, neem dan contact op met Van Baaren ambulante hulpverlening. 
Heb je hulp, advies of coaching nodig, dan help ik je graag verder.  Is er bijvoorbeeld sprake van overlast, sluit de hulpverlening niet goed aan, dan denk ik graag mee. Neem gerust contact op om te kijken wat ik hierin kan betekenen.