Corona maatregelen

Van Baaren Ambulante Hulpverlening neemt voorzorgsmaatregelen

Nu het coronavirus dagelijks nieuws is in Nederland, volgt van Baaren Ambulante Hulpverlening de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zie: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

van Baaren Ambulante Hulpverlening is extra alert op hygiënemaatregelen en symptomen van het coronavirus. van Baaren Ambulante Hulpverlening zal contacten en ontmoetingen, die niet nodig zijn, vermijden.

Ambulante begeleiding:

Bezoek bij cliënten thuis gebeurt uitsluitend indien er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben. Als u wel een risico loopt, dan kunt u met van Baaren Ambulante Hulpverlening afspreken om de afspraak op een andere manier (zoals telefonisch) door te laten gaan. In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (1,5 meter). We schudden geen handen en besteden aandacht aan de instructies over hoesten, niezen en handen wassen.

 van Baaren Ambulante Hulpverlening beseft dat het ingrijpende maatregelen zijn. van Baaren Ambulante Hulpverlening hoopt dat we door het nemen hiervan besmetting en verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Daarvoor vragen we van iedereen begrip en medewerking.